Over ons

Een nieuwe reis begint met de eerste stap. Een eerste stap zoals ik die al heel veel ondernemende mensen heb helpen nemen. De eerste stap hoeft geen sprong in het diepe te zijn!

Marcompaan is het logische vervolg op de werkzaamheden die met Grafiq ruim 25 jaar geleden werden gestart. In de voorbije jaren werd veel professionele ervaring in grafisch ontwerp, fotografie en reclame-vormgeving opgedaan. Maar er was nog zo veel meer! Complete winkels werden opgezet en voorzien van alle tools als routing, verlichting, webshops, huisstijl etc. om de doelgroepen optimaal te kunnen bedienen. Evenementen helpen organiseren, toerisme aanjagen en verkoopondersteuning. Maar ook bestuurs- en adviesfuncties om organisaties verder te brengen en professionaliseren. Vrijwilligerswerk waar veel geleerd, gedaan maar ook gelaten werd. Als dwarsdenker, onconventioneel en daardoor origineel maar altijd doeltreffend…

Met Marcompaan wordt die kennis en kunde gebundeld. Advies en uitvoering op maat om verder te komen met uw onderneming. Neem vrijblijvend contact op met uw droom of visie en samen maken we er een tastbaar project van. En de kosten? Daar komen we echt wel uit!

Uw partner in reclame & visualisatie
Marco Barelds

Geef een reactie